– Revidert nasjonalbudsjett handler mye om veien ut av krisen og ikke minst at vi skal sørge for at alle blir med og ingen hengende etter fordi denne krisen har rammet skjevt, sier finansminster Jan Tore Sanner (H).

Jan-Erik Østlie

Regjeringen vil bruke 402 milliarder kroner. Se hva Ap, SV, Sp, Rødt og Frp mener om budsjettet

SKAPER USIKKERHET: HK-tillitsvalgt Nina Biderø i Travel Retail Norway mener forslaget om å skrote taxfreesalget er med på å gjøre situasjonen verre for de ansatte. De aller fleste er permittert på grunn av pandemien. Bildet er tatt i en annen anledning.

Regjeringsutvalg vil skrote taxfree-ordningen – de ansatte protesterer

AVTALE OM FORTRINNSRETT: Da Widerøe Ground Handling skulle nedbemanne, fikk HK-ansatte på plass en avtale om utvidet fortrinnsrett på egne stillinger under en ny oppbemanning.

Erlend Angelo

Widerøe-ansatte kan få tilbake jobbene to år fram i tid – nå vil Ap og Frp sikre det for alle

PÅ TIDE: Sentralbordoperatør Barbro Nærø er glad for at arbeidstakere skal få tjenestepensjon beregnet av all lønn. – Dette har vi jobbet for lenge, sier hun.

Erlend Angelo

Nå kan Barbro få pensjon fra første krone

Frps nestleder Sylvi Listhaug

Jan-Erik Østlie

Frp har snudd: Arbeidsløse og permitterte får feriepenger på dagpenger

I MINDRETALL: SV måtte konstatere at de ikke fikk nok støtte på Stortinget til et forslag om å regulere franchisevirksomhet.

Ole Palmstrøm

Stortinget sa nei til SVs franchiseforslag

GJENGANGER: SV-representant Torgeir Knag Fylkesnes foreslår, igjen, at loven må endres slik at franchisegivere får arbeidsgiveransvar.

Jan-Erik Østlie

SV vil endre loven slik at franchisegivere får arbeidsgiveransvar

Ole Palmstrøm

Permitterte får dagpenger til 1. oktober. Men det blir ikke feriepenger på dagpenger

FORLENGER: Regjeringen snur og forlenger permitteringsordningen.

Leif Martin Kirknes

Permitteringsordningen forlenges til 1. juli

RYDDES OPP: Bilbransjen må i framtida oppfylle visse krav for å bli godkjent, hvis regjeringens forslag blir en realitet.

Erlend Angelo

Regjeringen vil stille strengere krav til bilvaskbransjen

VANLIGE ÅPNINGSTIDER: Folk må planlegge handelen og benytte seg av hele åpningstiden, for det blir ikke flere timer å handle på, kom det fram på regjeringens pressekonferanse.

Tri Nguyen Dinh

Det blir ingen utvidelser av butikkenes åpningstider i jula

Tidligere HK-leder Trine Lise Sundnes blir å finne på Stortinget fra høsten – hvis stortingsvalget går som det ligger an.

Erlend Angelo

Trine Lise Sundnes om fjerdeplassen på Oslo Aps stortingsliste: – Det var nå eller aldri

UT: Det statlige oljefondet må ut av Wizz Air, krever Handel og Kontor.

Wizz Air

HK krever at Oljefondet selger seg ut av Wizz Air

LO på barrikadene for Sundnes på Oslo-listen til Ap

350.000 av dem som har vært ledig i 2020, får ikke feriepenger neste sommer av dagpengene de har fått utbetalt i år.

Emmie Olivia Kristiansen

Ferietillegget for dagpenger blir ikke gjeninnført – regjeringen og Frp sier nei

LO-veteran Trine Lise Sundnes bekrefter at hun ønsker å representere Oslo Ap på Stortinget neste periode.

Trine Lise Sundnes vil inn på Stortinget for Oslo Ap

UTÅLMODIG: HK-nestleder Elisabeth Sundset.

HK stiller klimakrav før stortingsvalget: – Vi må påvirke der vi kan, både på arbeidsplassene og opp mot politikerne

MINDRE AVGIFT: Regjeringen vil sette ned avgiften på sukkerfri brus fra 1. juli neste år.

Tri D. Nguyen

HK, NNN og Virke: Lavere lettbrus-avgift stopper ikke grensehandelen

Christopher Beckham

Folk flest får en lønnssmell neste år, ifølge regjeringa. – Det godtar vi ikke, svarer lederen i Handel og Kontor

– Vår akilleshæl og vår styrke er at vi tar godt vare på dem som ikke jobber. Velferdsstaten tåler ikke at 40 prosent av den voksne befolkning ikke jobber. I 2008 jobbet 74 prosent av alle nordmenn mellom 15 og 74 år i Norge. I dag er vi nede i 70 prosent, og det er bekymringsverdig, sier Harald Eia som er aktuell med ny sesong av «Sånn er Norge» på NRK.

NRK

Ulikhet er farlig, sier Harald Eia. Og forskjellene er større enn vi har trodd

NHO-direktør Ole Erik Almlid vil ha handling fra landets politikere.

Helge Rønning Birkelund

NHO-sjefen om grensehandelen: – Vi må redusere avgiftene og få tilbake arbeidsplassene

Rozina Nazar er tillitsvalgt for ansatte i Travel Retail Norge. Her sammen med butikkmedarbeider Margit Loise Tesen i ankomsthallen på Gardermoen.

Helge Rønning Birkelund

Venstre, KrF og SV går inn for å skrote taxfree: – Som å sparke noen som ligger nede, sier tillitsvalgt

NED MED AVGIFTENE: Høyre-politiker Linda Helleland.

Leif Martin Kirknes

Høyre vil ha ned avgiftene på alkohol og sukker

Høyres Margret Hagerup under debatt i Stortingssalen.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Høyre vil gi arbeidstakere større frihet til å styre arbeidstiden

LENGRE ÅPNINGSTID: Snart kan kundene kjøpe vin og brennevin til klokka 16 på lørdager. Det er ikke et framskritt, mener de ansatte.

Snart kan Vinmonopolet holde åpent til klokka 16 på lørdager

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen

Arkivfoto: Jan-Erik Østlie

Formuesskatten senkes: – En hån mot alle permitterte som ikke har fått pengene sine, mener LO-lederen

FRYKTER FOR NESTE SOMMER: Amir Mayani, leder i Fagforening for Luftfart og Reiseliv i HK.

Erlend Angelo

– Sommeren 2021 kommer vi til å trenge et skikkelig pusterom. Det er det mange som ikke vil ha råd til