JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
VIL RYDDE OPP: Kirsti Bergstø står i spissen for en gruppe SV-politikere som vil rydde opp i arbeidstidene i varehandelen.

André Kjernsli

SV-politikere vil beskytte butikkansatte mot natt- og søndagsarbeid

FOR HELTIDSKULTUR: LO støtter regjeringens lovforslag om heltidskultur, men vil gjøre det strengere: Behovet for en deltidsansettelse må være saklig dokumentert, mener LO.

LO vil ha strengere regler for deltidsansettelser enn regjeringen. Se forslagene

Natalia Solianik flyttet il Norge for 23 år siden.

Helge Rønning Birkelund

Natalia føler sinne overfor russiske venninner som støtter Putin

– Det at ukrainere, både i og utenfor Ukraina, ser at vi står skulder til skulder med dem, er ekstremt viktig, sier Liv Tørres som leder LOs internasjonale avdeling.

Sissel M. Rasmussen

Varsler markering for Ukraina: – Dette er på mange måter vår krig og, sier LOs Liv Tørres

I 2019 ble det satt ny rekord i 8. mars-markeringen i Oslo. 18.000 deltok.

Hva skjer på kvinnedagen 8. mars? Her er en oversikt

Statsminister Jonas Gahr Støre presenterte Marte Mjøs Pedersen som arbeids- og inkluderingsminister og Terje Lien Aasland som ny olje- og energiminister etter ekstraordinært statsråd.

Stian Lysberg Solum/NTB

Her er Norges nye statsråder

Slik så det ut utenfor Stortinget under generalstreiken i 2015.

Tri Nguyen Dinh

Hele Norge streiket i januar 2015 mot midlertidige ansettelser. Tirsdag ble loven reversert

UROLIG: HK-tillitsvalgt Kateryna Igorevna Bilokin holder tett kontakt med faren, venner og slektninger i Ukraina, og bekymrer seg for hvordan det skal gå med dem og hjemlandet sitt.

Erlend Angelo

Kateryna bekymrer seg for pappa i Kyiv: – Han har fylt badekaret med vann

Industriaksjonen arrangerte demonstrasjoner mot strømprisene over hele landet. Arkivfoto fra demonstrasjon i Oslo i januar 2022.

Terje Bendiksby/NTB

Over hele landet demonstrerte folk mot de høye strømprisene

Brian Cliff Olguin

Regjeringen vil lovfeste retten til hele stillinger – Shabaz øyner håp

NY JOBB: Rita Øren skal betjene taxikunder både i Kristiansand og i Oslo når hun begynner å jobbe for Oslo Taxi.

Først ble sentralbordoperatør Rita (49) sagt opp. Så fikk hun jobb i Oslo Taxi

Ledige og permitterte under koronaen kan nyte godt av feriepenger på dagpenger neste sommer.

colourbox

Mottok du dagpenger i 2021? Da kan du få feriepenger neste år

Arbeidsminister Hadia Tajik (Ap). Arkivfoto

Jan-Erik Østlie

Det skal bli vanskeligere å ansette midlertidig. Nå vil regjeringa endre loven

Arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik (Ap) sier til VG at regjeringen likevel vil innføre pensjon fra første krone fra 1. januar 2022.

Jan-Erik Østlie

Alle får pensjon fra første krone neste år, ifølge Tajik

GLAD:- Dette trengte vi, sier Amir Mayani, leder i Fagforening for luftfart og reiseliv om at dagpenger på feriepenger blir videreført i 2022.

Flyplassansatte gleder seg over feriepenger på dagpenger

Silje Kirknes Delgado

Hva er feriepenger på dagpenger?

TALERSTOLEN: Rita Øren holdt et innlegg på landsmøtet til HK: - Det er viktig med lokalkunnskap i taxinæringen. Det gjør kundene trygge, sier Øren.

Brian Cliff Olguin

Sentralbordoperatør Rita mister jobben etter taxireformen: – Frislippet har vært en katastrofe, mener HK

Brian Cliff Olguin

Arbeiderpartiet må finne fram feriepenger til de arbeidsløse, krever HK-lederen

Hanna Skotheim

290.000 permitterte og arbeidsledige mister feriepenger

GÅR GRUNDIG TIL VERKS: – Jeg er også veldig utålmodig i forhold til innleie. Men vi skal gjøre det skikkelig, sier Hadia Tajik.

Slik er Hadia Tajiks plan for innstramminger i bemanningsbransjen

– Feriepenger for permitterte og arbeidsledige trodde jeg var like sikkert som å ha penger i Norges Bank, sier HK-leder Christopher Beckham

Brian Cliff Olguin

Fagbevegelsen raser over regjeringens feriepenge-grep

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) legger mandag fram den nye regjeringens endringer i neste års statsbudsjett.

Jan-Erik Østlie

Slik treffer det nye statsbudsjettet lommeboka

Dette blir det første grepet for å luke bort de useriøse aktørene, sier arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik.

Jan-Erik Østlie

Regjeringens første grep: Sender ut lov om kollektiv søksmålsrett

VIKTIG: HK-leder Christopher Becham er glad for at regjeringen vil gjøre det lettere å få hele stillinger.

Brian Cliff Olguin

HK-leder Beckham jubler over regjeringens heltidsløft

Gratis tannlege til unge i alderen 19 til 21 år, er ett av punktene i regjeringserklæringen fra Ap og Sp

Sissel M. Rasmussen

Her er 40 viktige punkter fra Hurdalsplattformen

Julie Lødrup er førstesekretær i LO. Hun mener budsjettet er altfor defensivt i forhold til å få folk tilbake i jobb.

Leif Martin Kirknes

Regjeringen kutter i tiltaksplasser mens langtidsledigheten vokser: – Slik får man ikke folk tilbake i jobb

Forbundsleder Christopher Beckham i Handel og Kontor, forbundsleder Mette Nord i Fagforbundet, forbundsleder Jan Olav Andersen i El og IT-forbundet og LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

Brian Cliff Olguin/Jan-Erik Østlie/Leif Martin Kirknes

Slik reagerer LO-toppene på at SV går i opposisjon