Utsatt streikefrist for Regus

HK-medlemmene i Regus må smøre seg med tålmodighet. Etter tirsdagens mekling har forbundet gitt arbeidsgiveren nye fire uker til å undertegne tariffavtalen.
16.03.2010
16:47
16.12.2013 12:51

Representanter fra Handel og Kontor har i hele dag sittet hos Riksmeklingsmannen i håp om at ledelsen i det internasjonale selskapet Regus Business Centre Norge AS ville skrive under på tariffavtalen. I ettermiddag gikk partene fra hverandre, uten at en avtale var kommet i stand. HK har gitt bedriften frist til den 16. april med å undertegne tariffavtalen. Dermed blir det ikke streik fra i morgen tidlig, slik HK-medlemmene i Regus var forberedt på. Arbeidet vil først kunne bli lagt ned 17. april.

Står på kravet

– På grunn av tekniske utfordringer knyttet til at vi har med internasjonale eiere å gjøre har vi valgt å gi dem litt ekstra tid. Men vårt krav om tariffavtale står fast. Går ikke Regus med på den, blir det streik, framholder Jens Knapstad, regionsekretær i Handel og Kontor.

Diskuter gjerne saken i kommentarfeltet! Bruk fullt navn, vær saklig og vis respekt for andres meninger. Bruk vanlig folkeskikk og husk at det du skriver blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen

16.03.2010
16:47
16.12.2013 12:51