JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

En hyllest til de tillitsvalgte på Rygge

Sissel M. Rasmussen

Det er med tungt hjerte vi kan konstatere at Moss Lufthavn Rygge etter alle solemerker er historie. Regjeringen har trumfet gjennom flypassasjeravgiften og dermed beseglet flyplassens skjebne. Jeg kunne ha brukt resten av dette innlegget til å snakke om udugelige politikere, men jeg vil i stedet benytte anledningen til å hylle noen som fortjener det. Jeg vil hylle de tillitsvalgte på Rygge!

Jeg vil hylle dem for jobben de har gjort det siste halve året, jobben de fortsatt gjør. Dere har kjempet og dere har grått men aldri gitt opp. Dere har stått opp om morgenen og gått på jobben uansett hvor tungt det har vært, og dere har gjort det med løftet hode og rak rygg. Det står det respekt av!

Dere har vært gjennom et kjør uten sidestykke den siste tiden. Mediene har vært på dere sent og tidlig, med intervjuer på tv, radio og i aviser. Dere har deltatt i masse møter og dere har holdt flammende innlegg fra talerstoler både her og der, nå fortjener dere snart en hvil. Dere har jobbet intenst for jobben og kollegene på flyplassen, men dere må ikke glemme dere selv. Ta dere tid til en pust i bakken, ja kanskje noen dager fri, sånn at dere får bygget opp litt ny energi og ikke går på en skikkelig smell.

Jeg er så heldig at jeg kjenner noen av dere personlig, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er jeg veldig, veldig, stolt over. Tøffere, dyktigere og flottere mennesker er knapt å oppdrive i dette land! Jeg skulle ønske jeg var halvparten så tøff som det dere er.

Som leder av Østfold Handel og Kontor er jeg utrolig glad for at det finnes tillitsvalgte som er så dyktige og som gjør en så fantastisk jobb som dere. Det er mange som har noe å lære av dere, og det håper jeg virkelig at folk gjør for vi trenger flere tillitsvalgte av deres kaliber.

Jeg bøyer meg i støvet for dere fantastiske mennesker!

Åsmund Utgård

Leder Østfold Handel og Kontor