ÅPNER IGJEN: Musikkinstrument- kjeden 4Sound gikk konkurs, men boet har blitt kjøpt opp, og butikkene vil gjenåpne. De ansatte kan puste lettet ut.

ÅPNER IGJEN: Musikkinstrument- kjeden 4Sound gikk konkurs, men boet har blitt kjøpt opp, og butikkene vil gjenåpne. De ansatte kan puste lettet ut.

Lene Svenning

4Sound reddet etter konkurs

Musikkinstrument-kjeden er kjøpt opp, og butikkene åpner igjen.
17.10.2019
15:58
17.10.2019 15:58

lene.svenning@lomedia.no

– Det kjennes veldig bra. Dette blir spennende, sier Simon Malnes, en av de ansatte i musikkinstrument-kjeden 4Sound til HK-Nytt.

De siste dagene har kanskje vært litt for spennende for Malnes og de 106 kollegene hans. Kjeden erklærte seg nylig konkurs. Etter den tid har det vært jobbet for å redde butikkene. I dag ble det kjent at en gruppe norske investorer har kjøpt eierselskapet Music Retail Holding.

LESTE DU DENNE?: Ansatte som jobber 1. mai SKAL ha lønn

Åpner igjen fredag

– Det er en glede å kunne informere om at den norske delen av 4Sound-kjeden er tilbake på norske hender. Etter at butikkene har vært stengt i tre dager på grunn av varetelling, åpner de igjen i morgen, sier Magne Iversen, daglig leder i Gitarhuset til fagbladet Elektronikkbransjen.

Han er en av flere som har kjøpt opp 4Sound.

4Sound-kjeden har butikker i Bergen, Sandnes, Stavanger, Gjøvik, og to i Oslo. Butikken i Tønsberg forblir stengt, men Iversen opplyser til Elektronikkmagasinet at det kan bli aktuelt å åpne i Vestfold-byen igjen, i andre lokaler.

Den svenske delen av 4Sound vil etter all sannsynlighet legges ned, opplyser Iversen til fagbladet.

FØLG HK-NYTT PÅ FACEBOOK

Forhandler med franchisetakere

4Sound har også hatt tre franchise-butikker, i Moss, Molde og Haugesund, som ikke har vært direkte berørt av konkursen. Iversen forteller til Elektronikkmagasinet at de nye eierne i 4Sound vil gå i forhandlinger med de tre franchisetakerne om det videre samarbeidet.

MELD DEG PÅ HK-NYTTS NYHETSBREV

Diskuter gjerne saken i kommentarfeltet! Bruk fullt navn, vær saklig og vis respekt for andres meninger. Bruk vanlig folkeskikk og husk at det du skriver blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen

17.10.2019
15:58
17.10.2019 15:58