ÅPNER IGJEN: Musikkinstrument- kjeden 4Sound gikk konkurs, men boet har blitt kjøpt opp, og butikkene vil gjenåpne. De ansatte kan puste lettet ut.

ÅPNER IGJEN: Musikkinstrument- kjeden 4Sound gikk konkurs, men boet har blitt kjøpt opp, og butikkene vil gjenåpne. De ansatte kan puste lettet ut.

Lene Svenning

4Sound reddet etter konkurs

Musikkinstrument-kjeden er kjøpt opp, og butikkene åpner igjen.
17.10.2019
15:58
17.10.2019 15:58

lene.svenning@lomedia.no

– Det kjennes veldig bra. Dette blir spennende, sier Simon Malnes, en av de ansatte i musikkinstrument-kjeden 4Sound til HK-Nytt.

De siste dagene har kanskje vært litt for spennende for Malnes og de 106 kollegene hans. Kjeden erklærte seg nylig konkurs. Etter den tid har det vært jobbet for å redde butikkene. I dag ble det kjent at en gruppe norske investorer har kjøpt eierselskapet Music Retail Holding.

LESTE DU DENNE?: Ansatte som jobber 1. mai SKAL ha lønn

Åpner igjen fredag

– Det er en glede å kunne informere om at den norske delen av 4Sound-kjeden er tilbake på norske hender. Etter at butikkene har vært stengt i tre dager på grunn av varetelling, åpner de igjen i morgen, sier Magne Iversen, daglig leder i Gitarhuset til fagbladet Elektronikkbransjen.

Han er en av flere som har kjøpt opp 4Sound.

4Sound-kjeden har butikker i Bergen, Sandnes, Stavanger, Gjøvik, og to i Oslo. Butikken i Tønsberg forblir stengt, men Iversen opplyser til Elektronikkmagasinet at det kan bli aktuelt å åpne i Vestfold-byen igjen, i andre lokaler.

Den svenske delen av 4Sound vil etter all sannsynlighet legges ned, opplyser Iversen til fagbladet.

FØLG HK-NYTT PÅ FACEBOOK

Forhandler med franchisetakere

4Sound har også hatt tre franchise-butikker, i Moss, Molde og Haugesund, som ikke har vært direkte berørt av konkursen. Iversen forteller til Elektronikkmagasinet at de nye eierne i 4Sound vil gå i forhandlinger med de tre franchisetakerne om det videre samarbeidet.

MELD DEG PÅ HK-NYTTS NYHETSBREV

17.10.2019
15:58
17.10.2019 15:58

Mest lest