JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
NY JOBB: Bjørn Mietinen har lang erfaring fra HK. Nå er han ansatt som forbundets informasjonssjef.

NY JOBB: Bjørn Mietinen har lang erfaring fra HK. Nå er han ansatt som forbundets informasjonssjef.

André Kjernsli

Nytt om folk:

Bjørn Mietinen er ny informasjonssjef i HK

Tidligere HK-nestleder Bjørn Mietinen er ansatt som leder av Handel og Kontors avdeling for informasjon, organisasjon og samfunnskontakt.
13.06.2022
15:25
13.06.2022 15:25

lene.svenning@lomedia.no

Handel og Kontors forbundsstyre vedtok mandag å ansette Bjørn Mietinen som leder i forbundets avdeling for informasjon, organisasjon og samfunnskontakt (IOS). Han har vikariert i jobben i ni måneder, siden Kirsti Hansen Demény sluttet i september 2021.

– Det er en utrolig spennende jobb som favner bredt; intern og ekstern kommunikasjon, kurs og ungdomsvirksomhet. Jeg har hatt det politiske ansvaret for dette tidligere, så det er ikke ukjent for meg selv om det nå handler om den daglige driften, sier han til HK-Nytt.

For Mietinen har lang fartstid i Handel og Kontor. Han var nestleder i forbundet mellom 2008 og 2021, men på landsmøtet i januar i fjor tapte han kampen om nestledervervet.

Før han ble valgt til nestleder var Mietinen ansatt i Handel og Kontor fra 2004, først som regionsekretær, så som regionkontorleder.

58-åringen er utdannet typograf, men begynte ganske raskt å jobbe som annonsekonsulent i avisa Finnmarken i hjembyen Vadsø. Mietinen var fra 1998 konserntillitsvalgt i A-pressen – som i dag heter Amedia.

13.06.2022
15:25
13.06.2022 15:25