AVSLUTTET: Kristine Larsen og arbeidsgiveren er enige om ikke å kommentere forliket de har inngått.

AVSLUTTET: Kristine Larsen og arbeidsgiveren er enige om ikke å kommentere forliket de har inngått.

Martin Guttormsen Slørdal

Kristine Larsen og NAF har inngått forlik

Larsen og Norsk Arbeidsmandsforbund møtes likevel ikke i retten.
08.02.2016
10:19
08.02.2016 10:24

lene.svenning@lomedia.no

Det har gått et år siden Norsk Arbeidsmandsforbund sa opp organisasjonsmedarbeider Kristine Larsen i Tromsø. Larsen er også Handel og Kontors regionleder i Nord-Norge.

Årsaken til oppsigelsen var det NAF mente var gjentatte regelbrudd. Larsen bestred oppsigelsen, hun mente at NAF ville bygge en sak mot henne.

Les også: Tillitsvalgt oppsagt i fagforbund

Ut av lønningslista

I høst ville Arbeidsmandsforbundet at Larsen skulle fratre jobben, før oppsigelsessaken skulle behandles. Det fikk de medhold i av Nord-Troms tingrett.

Les også: HK-tillitsvalgt må fratre jobben

Glad for at saken er avsluttet

Knappe to uker før saken skulle opp i tingretten, har partene inngått forlik. Det innebærer at Larsen ikke lenger er ansatt i forbundet. Om hun har fått økonomisk kompensasjon, slik det er vanlig i forlik, vil verken Larsen eller NAF opplyse om.

– Jeg er fornøyd med at saken er avsluttet, er alt Kristine Larsen vil si til HK-Nytt.

Bjørn Willadsen, personalsjef i Norsk Arbeidsmandsforbund, er også glad for at saken er avsluttet. Ut over det ønsker han ikke å kommentere saken.

Diskuter gjerne saken i kommentarfeltet! Bruk fullt navn, vær saklig og vis respekt for andres meninger. Bruk vanlig folkeskikk og husk at det du skriver blir lest av mange andre. Vi fjerner meldinger med trakassering og hat, og falske profiler.

Vennlig hilsen redaksjonen

08.02.2016
10:19
08.02.2016 10:24