JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Christopher Beckham er glad for å bli vist tilliten som ny nestleder i HK.

Christopher Beckham er glad for å bli vist tilliten som ny nestleder i HK.

Beckham ny nestleder

Christopher Beckham ble i formiddag konstituert som ny 2. nestleder i Handel og Kontor.
03.09.2013
11:38
27.08.2015 20:00

lene.svenning@lomedia.no

eva.ler.nilsen@lomedia.no

HKs representantskap var tirsdag samlet til ekstraordinært møte for å konstituere ny nestleder etter at Peggy Hessen Følsvik ble valgt inn i LOs ledelse.

Fyrverkeri

Konstitueringen gikk unna i rekordfart. Innstillingen fra forbundsstyret om å velge Christopher Beckham var enstemmig, og representantskapet hadde ingen motforslag. Beckham ble valgt ved akklamasjon.

- Tusen takk. Akkurat nå er jeg av få ord, det er ikke ofte. Jeg gleder meg til å ta fatt og sette landsmøtvedtakene ut i livet. Jeg tror Trine Lise, Bjørn og jeg blir et fyrverkeri av et team, sa Beckham fra talerstolen.

Ingen motkandidater

I løpet av de siste månedene har flere vært aktuelle som ny nestleder i HK. Etter at forbundsleder Trine Lise Sundnes og 1. nestleder Bjørn Mietinen anbefalte styret å gå for Beckham, har debatten om alternative kandidater imidlertid stilnet.

Christopher Beckham er 38 år og kommer fra Bergen. Han har fram til i dag vært leder i Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG) og har permisjon fra stillingen som sekretær i LO Bergen og omland. Beckham har hatt flere verv i både HK og LO, og er lokalpolitiker for Arbeiderpartiet i Hordaland.

03.09.2013
11:38
27.08.2015 20:00