JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Jobben min

– Jeg byr på meg selv i møte med halvnakne kvinner

Hvem: Amina Alisa Kustura (26) Hvor: Hunkemøller
STIL: Hver gang Amina Alisa Kustura skal gjøre noe spesielt, prøver hun alltid å matche undertøyet til det hun skal.

STIL: Hver gang Amina Alisa Kustura skal gjøre noe spesielt, prøver hun alltid å matche undertøyet til det hun skal.

Brian Cliff Olguin

katharina@lomedia.no

Jeg er med på det meste når jeg jobber med undertøy. Jeg kan ikke være reservert og lukket.

Nylig ble jeg ferdig med en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon ved NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet). Jeg har jobbet siden jeg var 14 år, først for borettslaget, så med barnepass og renhold. Etter at jeg ble 18 år som barista og i butikk. De siste fem årene har jeg jobbet deltid på Hunkemøller. Det er et koselig arbeidsmiljø her med en fin dynamikk. Jeg ser fram til å gå på jobb. Vi er en ung jentegjeng fra 18 til 30 år.

De fleste kundene er damer. De kommer hit med alt fra ønsker om å kjøpe undertøy til en ferie med kjæresten, eller kanskje de skal bli mamma og trenger kosetøy. Noen er nyopererte og trenger behagelige bh-er uten spiler. 

Jeg pleier å introdusere meg selv og stille spørsmål. På kort tid skal jeg helst møte kundene emosjonelt og betryggende. Å handle undertøy er en prosess og kan være veldig vanskelig. Du er på shopping alene, men vil egentlig ikke være alene. Du trenger hjelp. Jeg vet hvor vanskelig det er å stå inne i prøverommet, å være frustrert og føle at ingenting passer. Jeg møter damer som synes de ser forferdelige ut: Se det tyter ut. Da svarer jeg at det bare er hud, bare kroppen din. Du ser fin ut. 

Jeg prøver å være til stede for kundene og byr mye på meg selv i prøverommet sammen med halvnakne kvinner. Noen kan være på sitt aller mest sårbare. Forleden dag var en dame innom som ikke hadde handlet undertøy på veldig lenge. Hun så ikke behovet for det. Hun endte opp med å prøve det sykeste i butikken og var veldig fornøyd med det. Og det sykeste er fra privat-kolleksjonen. Den er sexy og erotisk med blonder, lateks og stropper. Det er litt innviklet å få på seg, men er super-empowering. Det spiller på seksualiteten din. Du kan uttrykke deg gjennom undertøyet. Privat-kolleksjonen er ganske på kanten til hverdags. Men vi har masse hverdagsundertøy som er fargerikt og kreativt. Det kommer an på følelsen du er ute etter. Når du skal på et viktig møte, et intervju eller noe spennende og trenger å føle deg selvsikker, kan du ta på det kuleste og fineste undertøyet. Ingen ser det. Det er bare du som vet det. 

Det er ikke så mye som kleint. Heller ikke når en kunde går ut i butikken i bare bh-en oventil. Det er bare morsomt. Jeg synes ikke det er kleint om noen sier at de trenger undertøy fordi det er litt tørke i sexlivet. Vi selger pisker, vibratorer og handjern. Vi har også en julekalender med 24 luker med sexleketøy, alt fra massasjeolje til vibrerende kuler. Det er en fin introduksjon til folk som trenger å sprite opp sexlivet sitt.

Undertøy er veldig gøy.