Christopher Beckham er glad for å bli vist tilliten som ny nestleder i HK.

Christopher Beckham er glad for å bli vist tilliten som ny nestleder i HK.

Beckham ny nestleder

Christopher Beckham ble i formiddag konstituert som ny 2. nestleder i Handel og Kontor.
03.09.2013
11:38
27.08.2015 20:00

lene.svenning@lomedia.no

eva.ler.nilsen@lomedia.no

HKs representantskap var tirsdag samlet til ekstraordinært møte for å konstituere ny nestleder etter at Peggy Hessen Følsvik ble valgt inn i LOs ledelse.

Fyrverkeri

Konstitueringen gikk unna i rekordfart. Innstillingen fra forbundsstyret om å velge Christopher Beckham var enstemmig, og representantskapet hadde ingen motforslag. Beckham ble valgt ved akklamasjon.

- Tusen takk. Akkurat nå er jeg av få ord, det er ikke ofte. Jeg gleder meg til å ta fatt og sette landsmøtvedtakene ut i livet. Jeg tror Trine Lise, Bjørn og jeg blir et fyrverkeri av et team, sa Beckham fra talerstolen.

Ingen motkandidater

I løpet av de siste månedene har flere vært aktuelle som ny nestleder i HK. Etter at forbundsleder Trine Lise Sundnes og 1. nestleder Bjørn Mietinen anbefalte styret å gå for Beckham, har debatten om alternative kandidater imidlertid stilnet.

Christopher Beckham er 38 år og kommer fra Bergen. Han har fram til i dag vært leder i Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG) og har permisjon fra stillingen som sekretær i LO Bergen og omland. Beckham har hatt flere verv i både HK og LO, og er lokalpolitiker for Arbeiderpartiet i Hordaland.

03.09.2013
11:38
27.08.2015 20:00