JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Piffer opp valginnspurten

LO-ungdommen har lansert nettspillet «statsminister for en dag». Tirsdag kveld samlet de seg på et av Youngstorgets utesteder for å planlegge hvordan Jens Stoltenberg kan fortsette som statsminister i fire år.
21.08.2013
10:44
14.12.2013 12:36

morten.hansen@lomedia.no

På Youngstorgets nyeste skudd på utelivsstammen, Kulturhuset, hadde LO tirsdag kveld ungdomssamling i forkant av valget. En samling for å lansere nettspillet «statsminister for en dag» - hvor en kan vinne lunsj med Jens Stoltenberg, og presentasjon av LOs nye valgplakat.

– Vi trenger en liten piff nå som innspurten på valgkampen begynner å nærme seg, sier Kent Rune Pedersen, ungdomsrådgiver i LO.

Ungdomspolitikk

Han hadde invitert unge tillitsvalgte og medlemmer på den politiske venstresiden.

– Valget er viktig for oss. Vi ønsker fortsatt rødgrønt styre, og trenger litt faglig input og humor nå like før innspurten.

Pedersen påpeker at LO har en viktig oppgave med å trekke fram spørsmålene ungdom er opptatte av.

– Midlertidig ansettelse, boligpolitikk, fellesskapsløsninger og solidaritet er saker vi ønsker de rødgrønne fortsatt skal ha hånden på. Det er for dumt å bytte et mannskap som gjør en god jobb, med en gjeng kranglefanter som ikke er enige seg imellom, fastslår Pedersen.

Behold plasteret på

– Det er både et verdivalg og systemvalg vi står foran. De ungdommene vi representerer, det er de som blir rammet hardest av et regjeringsskifte, sier Dagfinn Svanøe, ungdomssekretær i EL & IT Forbundet.

Han tror ikke det er god medisin en blå regjering vil står for.

– Jeg vil beholde det rødgrønne plasteret på, fastslår han.

<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/IHWhD28RbMU?version=3&amp;hl=nb_NO&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/IHWhD28RbMU?version=3&amp;hl=nb_NO&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

21.08.2013
10:44
14.12.2013 12:36