JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Ingen tro på ubetjent butikk

HK-leder Sture Arntzen har ingen tro på Bunnpris' nye konsept med butikk uten kassebetjening.
23.06.2011
14:32
16.12.2013 16:28

I dag åpnet Bunnpriskjeden en butikk i Oslo hvor det ikke sitter noen i kassa. Meningen er at kundene selv skal scanne varene sine og betale i en automat.

Direktør Christian Lykke sier til VG Nett at han ønsker å være nyskapende. Han er spent på reaksjonene.

Forbundsleder i HK, Sture Arntzen, melder seg ikke som leder av heiagjengen. - Dette er ikke framtidas butikk, sier han til HK-Nytt.

Arntzen har selv besøkt "Future Shop" i Düsseldorf, som forsøkte å gjennomføre noe tilsvarende. - Der endte de opp med å ansette masse folk fordi kundene trengte hjelp og veiledning, forteller han.

Slik er det også på Bunnprisbutikken i Oslo. Ved kassa står det folk og hjelper til. - Hva er poenget, da? Nei, jeg har ikke tro på at det er mulig med ubetjente butikker. Dessuten har folk behov for service, påpeker Sture Arntzen.

23.06.2011
14:32
16.12.2013 16:28