Samme lønn i Coop

HK og Samfo er enige om at de ansatte i Coop-butikkene skal ha den samme lønna som i resten av varehandelen.

Må ha hjelp for å komme i mål med forhandlingene

Forhandlingene mellom HK og Vinmonopolet strandet onsdag kveld. Til uka får de hjelp.

Bensinstasjonene går fra NHO til Virke

Det kan gi de ansatte et kraftig lønnshopp.

HK vil ha samme lønn i Coop

Coop må betale de ansatte det samme som i resten av varehandelen. Det slo HK fast da tariffoppgjøret med Samfo startet i dag.

Mest mulig sentralt

Høye sentrale tillegg og en langt bedre likelønnsprofil. Det er LOs hovedkrav i forhandlingene med Finans Norge.

Karakterer på jobben

Er du verdt en ener eller en femmer?

Norsk Kabinforening går trolig inn i LO

Styret i den uavhengige fagforeninga er ikke i tvil om at LO er en sterk kandidat når de skal velge hovedorganisasjon.

Oppsagt Coop-ansatt vant i retten

Oslo Tingrett slår fast at oppsigelsen av Morten Aasen var ugyldig.

HK og Virke enige om ny tariffavtale

Etter en lang natt med forhandlinger fikk HK arbeidsgiverne med på en egen utredning om pensjon.

Pensjonsslaget vil stå i 2016

HK-leder Trine Lise Sundnes er glad for at Fellesforbundet fikk arbeidsgiverne med på å utrede tjenestepensjonsordningene. - Vi skal sørge for å holde spørsmålet varmt i våre forhandlinger, sier Sundnes, som tror det store pensjonsslaget vil stå først om to år.

Norgesgruppen vil plassere varene selv

En hel yrkesgruppe står i fare for å miste jobben når Norgesgruppen selv vil fylle butikkhyllene.

Forhandlingene er i gang

HK vil ha en egen utredning om pensjon.

Lønn, pensjon og søndagstillegg

Handel og Kontor har overlevert tariffkravene til Virke.

Finansansatte vil ut av Postkom og inn i HK

De finansansatte i Postkom er utålmodige. De vil over til Handel og Kontor nå.

HK vil gjøre søndagsarbeid dyrere

Forbundsleder Trine Lise Sundnes vil bruke tariffoppgjøret til å stoppe søndagsåpne butikker.

Kiwi-ansatte fikk tariffavtale

Arbeidsgiver skrev under på avtalen i meklingsmøte torsdag.

Design Forum fortsetter etter konkurs

Etter en langvarig streik slo Design Forum seg selv konkurs. Nå driver den tidligere eieren to av butikkene videre.

Nille endrer lønnssystemet

Ansatte i butikker med tariffavtale skal nå få HK-satser.

Ryanair gikk på et nytt tap i lagmannsretten

Borgarting lagmannsrett har for andre gang bestemt at en oppsigelsessak mot det irske flyselskapet skal føres for en norsk domstol.

Oppsagt møter Coop Norge i retten

Tidligere klubbleder Morten Aasen mener seg usaklig oppsagt.

Tariffavtale-bråk i Kiwi-butikk

En Kiwi-kjøpmann nekter å undertegne tariffavtale, stikk i strid med dagligvarekjedens politikk. Om to uker skal det mekles.

Design Forum er konkurs

Design Forum slår seg selv konkurs. Streiken er dermed over, og 70 ansatte står uten jobb.

Ingen løsning i Design Forum

Arbeidsgiver Haakon Strømsmo møtte ikke til tvungen mekling mandag. Dermed fortsetter streiken for tariffavtale.

Fikk HK-hjelp til sluttpakke

Fredrik Høigilt priser seg lykkelig over at han var medlem i Handel og Kontor da han ble oppsagt.

Streikende hyllet av LO

De streikende HK-medlemmene ved Design Forum fikk stående applaus på LOs representantskapsmøte tirsdag formiddag.

HK-NYTT PÅ FACEBOOK
Reportasjer

På jakt etter den gode sjefen

De finnes på hver eneste arbeidsplass. Én eller flere, av ulike slag. Hva skiller en god fra en dårlig sjef?

Tett på

De unge slekter

Siden hun var barn har Maren Alexandra Gulliksrud kjempet mot urettferdighet. Det fortsetter hun med i jobben som ny ungdomssekretær i Handel og Kontor.

HK-Nytt i PDF-format

Klikk på forsiden for å lese hele bladet

Eldre utgaver av HK-Nytt finner du ved å klikke på kalenderikonet øverst på siden.