Oppsagt Coop-ansatt vant i retten

Oslo Tingrett slår fast at oppsigelsen av Morten Aasen var ugyldig.

HK og Virke enige om ny tariffavtale

Etter en lang natt med forhandlinger fikk HK arbeidsgiverne med på en egen utredning om pensjon.

Norgesgruppen vil plassere varene selv

En hel yrkesgruppe står i fare for å miste jobben når Norgesgruppen selv vil fylle butikkhyllene.

Forhandlingene er i gang

HK vil ha en egen utredning om pensjon.

Pensjonsslaget vil stå i 2016

HK-leder Trine Lise Sundnes er glad for at Fellesforbundet fikk arbeidsgiverne med på å utrede tjenestepensjonsordningene. - Vi skal sørge for å holde spørsmålet varmt i våre forhandlinger, sier Sundnes, som tror det store pensjonsslaget vil stå først om to år.

Lønn, pensjon og søndagstillegg

Handel og Kontor har overlevert tariffkravene til Virke.

Finansansatte vil ut av Postkom og inn i HK

De finansansatte i Postkom er utålmodige. De vil over til Handel og Kontor nå.

HK vil gjøre søndagsarbeid dyrere

Forbundsleder Trine Lise Sundnes vil bruke tariffoppgjøret til å stoppe søndagsåpne butikker.

Kiwi-ansatte fikk tariffavtale

Arbeidsgiver skrev under på avtalen i meklingsmøte torsdag.

Design Forum fortsetter etter konkurs

Etter en langvarig streik slo Design Forum seg selv konkurs. Nå driver den tidligere eieren to av butikkene videre.

Nille endrer lønnssystemet

Ansatte i butikker med tariffavtale skal nå få HK-satser.

Ryanair gikk på et nytt tap i lagmannsretten

Borgarting lagmannsrett har for andre gang bestemt at en oppsigelsessak mot det irske flyselskapet skal føres for en norsk domstol.

Oppsagt møter Coop Norge i retten

Tidligere klubbleder Morten Aasen mener seg usaklig oppsagt.

Tariffavtale-bråk i Kiwi-butikk

En Kiwi-kjøpmann nekter å undertegne tariffavtale, stikk i strid med dagligvarekjedens politikk. Om to uker skal det mekles.

Design Forum er konkurs

Design Forum slår seg selv konkurs. Streiken er dermed over, og 70 ansatte står uten jobb.

Ingen løsning i Design Forum

Arbeidsgiver Haakon Strømsmo møtte ikke til tvungen mekling mandag. Dermed fortsetter streiken for tariffavtale.

Fikk HK-hjelp til sluttpakke

Fredrik Høigilt priser seg lykkelig over at han var medlem i Handel og Kontor da han ble oppsagt.

Får ikke ny jobb i samme bedrift

Tor-Arne Madsen sa ja til sluttpakke. Han vil gjerne tilbake til arbeidsplassen, men er ikke velkommen.

Milde gaver eller dårlig deal?

Må du slutte i jobben, får du kanskje en pakke med deg hjem.

LO samles om pensjonskrav

Tjenestepensjon blir et av de viktigste kravene i årets tariffoppgjør. HK stoler på at Fellesforbundet får gjennomslag for kravet.

Lønna opp i handelen

562 kroner i garantitillegg.

Streikende hyllet av LO

De streikende HK-medlemmene ved Design Forum fikk stående applaus på LOs representantskapsmøte tirsdag formiddag.

LO-lederen langer ut mot Design Forum

Gerd Kristiansen synes det er oppsiktsvekkende at det fortsatt finnes bedriftsledere som sjefen ved Design Forum.

HK i homokamp

Hvis HK-nestleder Christopher Beckham hadde reist til Russland, ville han vært redd.

Pensjon er HKs hovedkrav

HKs representantskap har talt: Å få pensjonsordningene inn i tariffavtalene er forbundets viktigste krav i lønnsoppgjøret.

HK-NYTT PÅ FACEBOOK
Reportasjer

Robert styrer arbeidsdagen selv

Han kommer og går som han vil, og trener gjerne midt på dagen. Overtidsbetaling har Robert Olsvik ikke krav på.

Tett på

På lag med Gud og fagforeninga

Lezilyn Fjeld er stolt over å ha gått i bresjen for organiserte forhold i Forex. Hun takker både den ene og andre for hjelpa.

HK-Nytt i PDF-format

Klikk på forsiden for å lese hele bladet

Eldre utgaver av HK-Nytt finner du ved å klikke på kalenderikonet øverst på siden.